Het team in het schooljaar 2013-2014.

Voorste rij van links naar rechts.
Juf Loes Weemeeuw (3b), Juf Sarah Wintein (zorgcoördinator kleuter), Juf Jasmien Mestdagh (1a, 3a en ambulant), Juf Janne Depuydt (2b), Juf Sandra Coppens (kleutergroep 5), Peter Van Laeken (directie), Juf Els Stalpaert (2a), Meester Jonas Van Den Bossche (kleuterturnen), Juf Ann Van Der Haegen (kleutergroep 1), Meester Willy Berlengee (vrijwilliger).

Middelste rij van links naar rechts.
Juf Kaat Cuvelier (6), Juf Hilde Maene (1a), Juf Inge De Poorter (3a), Juf Anne Meuleman (kleutergroep 6), Juf Milena Heyman (4), Juf Carina Arteel (opvang kleuters), Juf Sigrid (opvang kleuters), Juf Annick Van Steenkiste (kleutergroep 2), Juf Viviane Steyaert (kleutergroep 4), Juf Joëlle Vanderbeken (kleutergroep 3), Juf Silvie Sonneville (1b).

Bovenste rij van links naar rechts.
Brigitte Sirejacob (keukenverantwoordelijke), Juf Trui De Waele (5),  Sophie Schatteman (secretariaatsmedewerker), Nicole De Sutter (secretariaatsmedewerker), Patrick De Cooman (opvang lager), Katrien De Keukelaere (6 en zorgcoördinator), Juf Régine Vandersteene (vrijwilliger), juf Nicole De Canck (vrijwilliger).

Niet op de foto.
Hilde Danneels (poetsverantwoordelijke), Juf Stéphanie Lievens (ambulant), Ann Dupré (kinderverzorgster), Meester Freddy Vanthournout (turnleerkracht), Juf Vera Vincke (turnleerkracht).

Directie Peter Van Laeken
Kleuter Joelle Vanderbeken
Ann Van Der Haegen
Annick Vansteenkiste
Viviane Steyaert
Sandra Coppens
Anne Meuleman
Kleuterturnen : Jonas Van den Bossche
Lager 1: Hilde Maene / Jasmien Mestdagh (1ste trim.)
1: Silvie Sonneville
2: Els Stalpaert
2: Janne De Puydt
3: Inge De Poorter / Jasmien Mestdagh