Naschoolse activiteiten / inschrijvingen SPORTSNACK

Leuk nieuws: de reeks ‘SportSnack’ wordt opnieuw ingericht in het eerste trimester van schooljaar 2017 – 2018.

Op onze school wordt reeds een aantal jaar door ‘Sport Vlaanderen’ ‘omnisport’ aangeboden en dit aan een zeer gunstig tarief van 15€ voor 10 lessen tussen eind september en begin december.

De lessenreeks wordt ingericht voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar op donderdag en voor kinderen van het derde en vierde leerjaar op dinsdag, en dit telkens van 15u50 tot 16u50.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 18 per groep. De lessen gaan pas door bij 15 leerlingen.

Inschrijven kan enkel via het inschrijvingsformulier op deze pagina en is pas geldig na betaling het inschrijvingsgeld (15€) op rekeningnummer BE51001197122062 met vermelding ‘SPSN + naam kind + (dins)(donder)dag’.