Realisaties

Een aantal van de activiteiten die de Ouderraad organiseert hebben een lucratief luik.
Met de opbrengst steunt de Ouderraad de school financieel in onder andere de aankoop van spel- en educatief materiaal. Elke schooljaar wordt een gans jaar naar een bepaald doel toegewerkt.

AANKOOP VIER NIEUWE ZWEEDSE BANKEN

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2013 – 2014 investeerde de Ouderraad onder andere in 4 nieuwe Zweedse banken voor in de turnzaal. De banken worden gebruikt door alle leerlingen van de school.

UITBREIDING AANBOD KLEUTERFIETSJES

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2013 – 2014 investeerde de Ouderraad onder andere in twaalf kleuterfietsjes. De Ouderraad koos voor robuuste, kwalitatief goede fietsjes die tegen een stootje kunnen. De kleuters maken er soms gebruik van in een speeltijd. Van zodra het weer het een beetje toelaat worden de fietsjes gebruikt door de kinderen in de naschoolse opvang.
De Ouderraad investeerde meteen ook in evenveel fietshelmen. Op die manier kiezen we niet alleen voor veiligheid maar willen we de kinderen ook reeds van jongsaf aan sensibiliseren in het gebruik van een helm bij fietsen.

NIEUW SPELMATERIAAL VOOR DE SPELOVAN

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2012 – 2013 investeerde de Ouderraad onder andere in duurzaam spelmateriaal voor de spelovan. De Ouderraad besteedde dit werk uit aan juf Trui van het 5de leerjaar die zich met hart en ziel op de zaak toelegde.
Op 18 september 2013 werd het nieuwe spelmateriaal door de leerlingen van het 5de leerjaar voorgesteld aan alle leerlingen van de school. Juf Trui voerde het woord.

VOETBALGOALS

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2012 – 2013 investeerde de Ouderraad onder andere in twee stevige voetbalgoals voor de speelplaats van de lagere school kinderen.

KLEUTERSPEELTUIG

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2011 – 2012 investeerde de Ouderraad, samen met de schooldirectie, in de aankoop van een duurzaam en veilig kleuterspeeltuig. Dit werd officieel ingehuldigd op 11 maart 2013.

KLIMMUUR

Met de opbrengst van de activiteiten van het schooljaar 2008 – 2009 installeerde de Ouderraad, samen met de schooldirectie, een heuse klimmuur onder de galerij.